SAVE ANAK TAHUN 90 AN

Anak Tahun 90an
Ceuk barudak mah LEGOK JUARA
Malaem minggu? Batur mah inget mantan, Saya mah inget lembur  inget pas budak sok maen bola di sawah garing wa Danu atau Wa Suma mun teu salah eta sawah kapimilik, nu samemehna di babad atau di galey ku barudak leurik tangkal urut pare. Lamun usum pare asak, kadang bola mancal ti sawah garing ka sawah nu aya pare-an. Anu dipikasieun ngan ukur hiji da bola di ancam rek di cacag ku wa Danu.  
Kabeh warga ngarumpul nyaksikeun maen bola budak leutik padahal mah remaja jeung kolot hungkul nu maen mah da anu umurna letik pisan mah kadang teu di iluankeun. Ti umur 7 nepika 60 taun oge aya. Ti si sarul nepika mas Mijan, wa Danu jeung Wa Suma oge milu turun maen sadudulur.
Aturan maenna, budak nu sok jadi kiper. terus lamun bola luhur teu ka tepak ku budak berarti teu asup da tihang gawang ngan ukur gigir hungkul. ‘Opset’ oge tara di palire sugan melak cengek di gawang batur oge teu naon-naon.
Jeung pamaen goreng adat salasahijina saya lamun aturanna teu teges.. hampura rur da masih ababil keur harita mah. 
Teu poho mang Ima, mang Mamat atau Toti jeung Ua na si Insan nu maenna sok kukulibekan oge milu ngaramekeun eta waktu maen. Di gigireun lapang oge Eyang anu sok geregeteun mun pamaen najong bola Eyang oge sok gehgereun milu najong sukuna gerak.
Tara aya wasitan. Da ngong Adzan Maghrib we pokonamah eta di anggap piriwit tanda maen ges kuduna beres.
‪#‎HAYU_RAMEKEUN_DEUI_LEMBUR‬
Baca Juga  The Void Full Games Crack

Tinggalkan Balasan